Renholdstjenester i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Moderne renholdstjenester krever faglig oppdatering og ikke minst evne til å tilpasse seg kundenes situasjoner og betingelser. Derfor er våre renholdstjenster også i utvikling.

Renholdstjenester

Vi ønsker å komme våre kunder i møte med løsninger og metoder som den enkelte er tjent med. Vi drøfter gjerne slike tilpasninger. Her er et spekter av våre tjenester når det gjelder renhold: Daglig renhold, Vikarrenhold, Hovedrengjøring, Vinduspuss, Gulvbehandling, Fasadevask, Grafittifjerning, Matteutleie og boning og skuring av gulv.

Matteutleie

Riktig tilpassede gulvmatter gir inngangspartiet et penere og mer ryddig inntrykk. Med våre kvalitetsmatter kan du enkelt øke medarbeidernes trivsel og effektivitet.

Fasadevask

Fasader blir ofte skitne av både forurensning fra fly, støv fra utbygging, vær og vind. Rengjøring av fasader utvendig er ikke lett å gjøre selv, men vi har utstyret og arbeiderne til å utføre fasadevask.

Takfornying

Med en fra-pris på kun 190 kroner m2 og gratis befaring er det ikke skummelt å ta kontakt med Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying!

Vinduspuss

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, borettslag, butikklokaler og lignende.

Kontorrenhold

Hos oss tilpasser vi kontorrengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken.

Søppeltaxi

Vi fjerner søppel fra leiligheter, hus og bygninger og kjører bort avfallet.

Boning og oppskuring av gulv

Gulvbelegg trenger jevnlig vedlikehold for at de skal holde seg pene. Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Friske og rene gulv er grunnlaget for et godt innemiljø.

Vaktmestertjenester

Nyhet! Vi kan nå hjelpe med generelle vaktmestertjenester. Alt fra å klippe plenen og kjøre bort søppel, til å ta trappevasken i borettslaget.