Vaktmestertjenester i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Nyhet! Vi kan nå hjelpe med generelle vaktmestertjenester. Alt fra å klippe plenen og kjøre bort søppel, til å ta trappevasken i borettslaget

Vaktmester for borettslag og private

Vi kan hjelpe alt fra private til borettslag med generelle vaktmestertjenester i store bygg. Vi fikser det meste: Skifte lyspærer, klippe gresset, male taket, vaske fasaden og kjøre bort søppel. Ta kontakt for å sette opp en rutine som passer for dere.

Skreddersydd vaktmestertjeneste

.Vi er fleksible i Fixit Total, og vi finner en løsning som passer for dere. Vi er glade for å stille opp uansett om dere ønsker hjelp til et enkelt oppdrag, en fast avtale hver uke/sesong eller om dere leier oss inn på timesbasis.

Fixit Total – Vaktmestertjenester utført med moderne utstyr av profesjonelle fagfolk

Vi har også renholdstjenester

Kontorrenhold

Hos oss tilpasser vi kontorrengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken.

Fasadevask

Fasader blir ofte skitne av både forurensning fra fly, støv fra utbygging, vær og vind. Rengjøring av fasader utvendig er ikke lett å gjøre selv, men vi har utstyret og arbeiderne til å utføre fasadevask.

Vinduspuss

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, borettslag, butikklokaler og lignende.

Takfornying

Med en fra-pris på kun 190 kroner m2 og gratis befaring er det ikke skummelt å ta kontakt med Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying!