Fasadevask i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Fixit Total tilbyr fasadevask i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden i Østfold og omegn. Fasader blir ofte skitne av både forurensning fra fly, støv fra utbygging, vær og vind.

Vi vasker fasader

Vi tilbyr fasadevask for borettslag, sameier, private bedrifter og offentlige bygg. Fasader trenger en vask i ny og ned, for å vedlikeholde fasaden og for å holde bygningen pen og representativ. Det er ofte at det fester seg støv, jord, mose, eksos og andre ting på fasadene, som ikke regnet klarer å ta.
Vi tar på oss oppdrag i Østfold– ta kontakt for mer informasjon om fasadevask.

Andre tjenester

Kontorrenhold

Hos oss tilpasser vi kontorrengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken.

Boning og oppskuring av gulv

Gulvbelegg trenger jevnlig vedlikehold for at de skal holde seg pene. Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Friske og rene gulv er grunnlaget for et godt innemiljø.

Vaktmestertjenester

Nyhet! Vi kan nå hjelpe med generelle vaktmestertjenester. Alt fra å klippe plenen og kjøre bort søppel, til å ta trappevasken i borettslaget.

Vinduspuss

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, borettslag, butikklokaler og lignende.

Takfornying

Med en fra-pris på kun 190 kroner m2 og gratis befaring er det ikke skummelt å ta kontakt med Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying!

Matteutleie

Riktig tilpassede gulvmatter gir inngangspartiet et penere og mer ryddig inntrykk. Med våre kvalitetsmatter kan du enkelt øke medarbeidernes trivsel og effektivitet.

Søppeltaxi

Vi fjerner søppel fra leiligheter, hus og bygninger og kjører bort avfallet.