Matteutleie i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Fixit Total tilbyr matteutleie i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden i Østfold og omegn. Mattene stopper smuss og fuktighet og er støydempende, sklisikre og flammehemmende.

Riktig tilpassede gulvmatter

Riktig tilpassede gulvmatter gir inngangspartiet et penere og mer ryddig inntrykk. Med våre kvalitetsmatter kan du enkelt øke medarbeidernes trivsel og effektivitet. Utleie av matter foregår over en tidsperiode på 12 mnd – 60 mnd.

Bedre inneklima med matter

Med matteutleie oppnår man betydelig bedre inneklima. Med våre matter hindrer man at sand og søle blir dratt lenger inn i lokalene. En god mattedekning gir lavere renholdsutgifter og lokalet beholder en høyere standard mellom hvert renholdsbesøk. Smuss og fuktighet kan nemlig redusere luftkvaliteten dramatisk og føre til dårlig helsetilstand hos medarbeiderne. Matteservice er også billigere enn kjøp av matter.
Vi har et stort utvalg av matter til leie i Østfold– ta kontakt for mer informasjon om matteutleie.

Andre renholdstjenester

Fasadevask

Fasader blir ofte skitne av både forurensning fra fly, støv fra utbygging, vær og vind. Rengjøring av fasader utvendig er ikke lett å gjøre selv, men vi har utstyret og arbeiderne til å utføre fasadevask.

Kontorrenhold

Hos oss tilpasser vi kontorrengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken.

Boning og oppskuring av gulv

Gulvbelegg trenger jevnlig vedlikehold for at de skal holde seg pene. Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Friske og rene gulv er grunnlaget for et godt innemiljø.

Vinduspuss

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, borettslag, butikklokaler og lignende.

Takfornying

Med en fra-pris på kun 190 kroner m2 og gratis befaring er det ikke skummelt å ta kontakt med Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying!

Vaktmestertjenester

Nyhet! Vi kan nå hjelpe med generelle vaktmestertjenester. Alt fra å klippe plenen og kjøre bort søppel, til å ta trappevasken i borettslaget.