Vinduspuss

i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Våre renholdere tar vindusvasken for deg. Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, bolighus, leiligheter, butikklokaler og lignende – innvending og utvendig.

Plassering og høyde på vinduene er ingen hindring for oss

Våre profesjonelle ansatte har meget god teknikk, som medfører at alle våre jobber blir gjennomført til avtalt tid på en profesjonell og sikker måte – med perfekt resultat hver gang! Plassering og høyde er ingen hindring!

Skinnende rene vinduer

Nye metoder innen vindusvask sørger for at de mest utilgjengelige vinduer blir skinnende rene. Alt arbeid utføres selvfølgelig med fokus på HMS.
Fixit Total tar på seg vinduspuss til gode priser i Østfold, og har moderne utstyr for vindusvask!

Andre renholdstjenester

Fasadevask

Fasader blir ofte skitne av både forurensning fra fly, støv fra utbygging, vær og vind. Rengjøring av fasader utvendig er ikke lett å gjøre selv, men vi har utstyret og arbeiderne til å utføre fasadevask.

Kontorrenhold

Hos oss tilpasser vi kontorrengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken.

Matteutleie

Riktig tilpassede gulvmatter gir inngangspartiet et penere og mer ryddig inntrykk. Med våre kvalitetsmatter kan du enkelt øke medarbeidernes trivsel og effektivitet.

Takfornying

Med en fra-pris på kun 190 kroner m2 og gratis befaring er det ikke skummelt å ta kontakt med Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying!

Søppeltaxi

Vi fjerner søppel fra leiligheter, hus og bygninger og kjører bort avfallet.

Boning og oppskuring av gulv

Gulvbelegg trenger jevnlig vedlikehold for at de skal holde seg pene. Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Friske og rene gulv er grunnlaget for et godt innemiljø.

Vaktmestertjenester

Nyhet! Vi kan nå hjelpe med generelle vaktmestertjenester. Alt fra å klippe plenen og kjøre bort søppel, til å ta trappevasken i borettslaget.