Kontorrenhold i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden

Fixit Total tar seg av kontorrenhold i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden og ellers i Østfold.

Vi tilpasser kontorrenholdet etter dine behov

Hos oss tilpasser vi rengjøringen etter dine behov og ønsker. Noen har behov for renhold hver dag, andre bare en gang i uken. Rengjøringen skal ikke være i veien for din arbeidsro og dine oppgaver. Kontorrenhold innebærer å fjerne støv fra gjenstander på kontoret, støvsuge/vaske gulv og tømme søppel.

Vi kartlegger renholdsbehovet deres og gir tilbud deretter

Med en gjennomgang av deres renholdsbehov kan vi foreslå metoder for det mest hensiktsmessige og effektive renholdet. Godt og regelmessig renhold skapet et bedre inneklima for de ansatte. Vi har fokus på HMS og bruker miljøvennlige rengjøringsmidler i vårt arbeid.

Har brukt Fixit Total til å vaske kontorene vår på 1000 kvm i 3 år nå. Utrolig fornøyd. De er nøye, vasker alt av flater og våre 100 leietakere har aldri klaget på renholdet. Kommer presist og stiller opp på kort varsel om det er noe som haster.

Magnus Øgård Meisal

Andre renholdstjenester

Fasadevask

Fasader blir ofte skitne av både forurensning fra fly, støv fra utbygging, vær og vind. Rengjøring av fasader utvendig er ikke lett å gjøre selv, men vi har utstyret og arbeiderne til å utføre fasadevask.

Søppeltaxi

Vi fjerner søppel fra leiligheter, hus og bygninger og kjører bort avfallet.

Matteutleie

Riktig tilpassede gulvmatter gir inngangspartiet et penere og mer ryddig inntrykk. Med våre kvalitetsmatter kan du enkelt øke medarbeidernes trivsel og effektivitet.

Vinduspuss

Trenger du hjelp til å vaske vinduene? Vi har moderne utstyr for vinduspuss av kontorbygg, borettslag, butikklokaler og lignende.

Takfornying

Med en fra-pris på kun 190 kroner m2 og gratis befaring er det ikke skummelt å ta kontakt med Fixit Total for å få et pristilbud på takfornying!

Boning og oppskuring av gulv

Gulvbelegg trenger jevnlig vedlikehold for at de skal holde seg pene. Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Friske og rene gulv er grunnlaget for et godt innemiljø.